Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

leave a comment »

Ευχαριστούμε όλους τους Γεραπετρίτες και Μακρυγιαλιώτες που μας εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους τους «Πολίτες εν Δράσει». Σίγουρα πρόκειται για μια νίκη για τους «Πολίτες» που ξεκίνησαν από τη βάση, σε διάστημα λίγων μόλις μηνών, χωρίς την οικονομική ή οργανωτική στήριξη κάποιου κόμματος, ενώνοντας ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και αφετηρίες  και ενεργοποιώντας ανθρώπους, που ποτέ πριν δεν είχαν συμμετάσχει στα κοινά.

Στη διάρκεια της προσπάθειάς μας να επικοινωνήσουμε στον κόσμο της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού, τη διαφορετική φυσιογνωμία μας , ήρθαμε  σε επαφή με πολλούς συνδημότες μας.  Είδαμε αγανάκτηση, οργή,  παραίτηση,  αλλά και ελπίδα και θέληση να αλλάξουν τα πράγματα. Συναντήσαμε αξιόλογους ανθρώπους με πλούσιες ιδέες ,φλογερή ψυχή και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Αν δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε στο σύνολό τους τα αρνητικά συναισθήματα που κράτησαν αρκετούς συνανθρώπους μας στα σπίτια τους και μακριά από την κάλπη, καταφέραμε να μετατρέψουμε την ελπίδα σε βεβαιότητα ότι οι πολίτες που συμμετέχουν, οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και να ανατρέψουν τα δεδομένα. Αυτό θα εκφράσουμε και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, με εξασφαλισμένη τη δυναμική μας παρουσία.

Σκοπός μας να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερους συνδημότες μας, ζητώντας τη γνώμη, την παρουσία, τη συμμετοχή τους, μέσα στις ΑΝΟΙΚΤΕΣ συνελεύσεις μας, που άμεσα οργανώνουμε στις επόμενες μέρες.

Θέλουμε να  θέσουμε  στο Δημοτικό Συμβούλιο διαφορετικές προτεραιότητες με βάση τις πραγματικές ανάγκες και τα συμφέροντα των πολιτών,  να διεκδικούμε όσα μας στερούν σήμερα οι κυβερνητικές πολιτικές και οι ντόπιοι εκφραστές τους.

Οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι και να προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη στον αγρότη, τον μικροεπαγγελματία, τον υπάλληλο, την εργαζόμενη μητέρα, τον άνεργο, το μετανάστη, το νέο, τον ηλικιωμένο, τον κάτοικο της πόλης και των χωριών μας, προωθώντας τις λύσεις που εκείνοι ζητούν και πραγματικά χρειάζονται.

Όπως δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε στους στόχους μας αυτούς, είμαστε το ίδιο πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όποιον τους μοιράζεται, είτε αυτός βρίσκεται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Τοπικά Συμβούλια, είτε σε συλλόγους, σωματεία, ομάδες ενεργών συνδημοτών μας κλπ.

Advertisements

Written by politesiermg

08/11/2010 στις 10:18 μμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: