Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Πολίτες εν δράσει: Ο αγώνας για την Παιδεία, την Υγεία, την Εργασία και τη Δημοκρατία, μας αφορά όλους!

leave a comment »

Ιεράπετρα, 17/9/2013

124219_17495Καθημερινά δεχόμαστε την προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ ώστε να αποδεχτούμε  αδιαμαρτύρητα και πειθήνια τη συρρίκνωση των δημόσιων αγαθών, την εξαθλίωση των ζωών μας, την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια. Βρισκόμενοι στην υπηρεσία της μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής, προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάθε αντίσταση είναι μάταια και ότι αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος.

Η κοινωνία όμως αντιδρά! Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται!

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών για την προάσπιση του Δημόσιου Σχολείου, του δικαιώματος στην εργασία και την αξιοπρεπή ζωή.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας, που μπαίνουν για μια ακόμα φορά μπροστά στον αγώνα για τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία, για την ανατροπή της πολιτικής που διαλύει το ΕΣΥ και προωθεί το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας.

Η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία 18-19 Σεπτεμβρίου. Οι εργαζόμενοι του Δήμους μας, σε συνέλευση που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενώ προσανατολίζονται σε απεργία διαρκείας.

Σαν Πολίτες εν δράσει εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλευρό κάθε δίκαιου αγώνα. Ο μόνος ρεαλισμός που αποδεχόμαστε είναι αυτός που βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Η ριζική ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής, μετά από 3 χρόνια μνημονίων, αποτελεί πλέον ζήτημα επιβίωσης της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Επόμενος σταθμός η κινητοποίηση την Τετάρτη 18/9 και ώρα 9:00πμ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Θα ακολουθήσει πορεία προς την κεντρική πλατεία όπου 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Ο αγώνας για την Παιδεία, την Υγεία, την Εργασία και τη Δημοκρατία, μας αφορά όλους!

Πολίτες εν δράσει

Advertisements

Written by politesiermg

17/09/2013 στις 9:42 πμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: