Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα στο Δήμο Ιεράπετρας και την Διακήρυξη Αρχών της δημοτικής κίνησης Πολίτες εν δράσει

leave a comment »

Ιεράπετρα, 3/2/2014

Μια ακόμα ανοικτή συνέλευση των Πολιτών εν δράσει πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1/2/2014 στην Ιεράπετρα, με δύο σημαντικά θέματα:

Α) Την επεξεργασία του κειμένου της τελικής διακήρυξης της παράταξης, επικαιροποιημένη με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνουν σήμερα τις ανάγκες και τους στόχους μας. Η Συνέλευση με βάσει την πρόταση διακήρυξης της Συντονιστικής Επιτροπής, και ενσωματώνοντας διορθώσεις, συμπληρώσεις και αντιπροτάσεις, που έγιναν και οι οποίες όλες συζητήθηκαν διεξοδικά, διαμόρφωσε και το τελικό κείμενο των αρχών μας.

Β) Την ανάδειξη υποψήφιου Δημάρχου Ιεράπετρας. Από τη Συντονιστική Επιτροπή προτάθηκε η υποψηφιότητα του Μιχάλη Μαχαιρά, που και σήμερα βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης. Η υποψηφιότητα έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τη Συνέλευση.

Οι Πολίτες εν δράσει, συνεχίζουν την εργασία τους σε επιμέρους θεματικές ομάδες, ώστε να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα, που να αποτελεί ουσιαστική πρόταση για το Δήμο μας και όχι ένα αόριστο ευχολόγιο, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Η Ανοικτή μας Συνέλευση του Σαββάτου προσέθεσε αρκετά νέα μέλη στις ομάδες αυτές, ανθρώπους που είτε λόγω των ενδιαφερόντων, της εργασίας ή της εμπειρίας τους έχουν προτάσεις και πολλή όρεξη να δουλέψουμε όλοι μαζί για την υλοποίησή τους.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, που αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και απαιτούν δυναμική αντιμετώπισή τους να συμβάλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην προσπάθεια για την αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Επιτροπή Τύπου

Advertisements

Written by politesiermg

03/02/2014 στις 2:15 μμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: