Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Συνάντηση των Πολιτών εν δράσει με την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης

leave a comment »

Συνάντηση των ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με την Ένωση Ξενοδόχων Από τους Πολίτες εν δράσει παραβρέθηκαν οι κκ. Μιχάλης Μαχαιράς,  Γιώργος Παπαζάχος, Αλέξης Τζωρτζάκης, και Αλίκη Ξανθάκη, ενώ από την Ένωση Ξενοδόχων οι κκ.Γιώργος Βαρδάκης, Παπαδάκης Κων/νος, Αλφρέδος Ευθυμίου, Γιώργος Χατζάκης και Δώρα Μαντάλα.

Συνάντηση των ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με την Ένωση Ξενοδόχων
Από τους Πολίτες εν δράσει παραβρέθηκαν οι κκ. Μιχάλης Μαχαιράς, Γιώργος Παπαζάχος, Αλέξης Τζωρτζάκης, και Αλίκη Ξανθάκη, ενώ από την Ένωση Ξενοδόχων οι κκ.Γιώργος Βαρδάκης, Παπαδάκης Κων/νος, Αλφρέδος Ευθυμίου, Γιώργος Χατζάκης και Δώρα Μαντάλα.

Ιεράπετρα, 25/3/2013

Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της δημοτικής κίνησης Πολίτες εν δράσει με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης.

Έγινε εκτενής συζήτηση, τόσο για τις ελλείψεις σε βασικές υποδομές, όσο και για ζητήματα αξιοποίησης και προβολής των σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτουμε ως περιοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δυνατότητα σύνδεσης του Τουριστικού με τον Αγροτικό Τομέα.

Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων αναφέρθηκαν στις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν, αλλά και τις προσδοκίες που έχουν από την επόμενη δημοτική αρχή, για να επιλυθούν προβλήματα που χρονίζουν και καθηλώνουν τον τουρισμό στην περιοχή μας. Τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ενεργή συμμετοχή του Δήμου στον Χωροταξικό Σχεδιασμό Κρήτης και συνεχής πίεση για τον Βόρειο και το Νότιο Οδικό Άξονα. Εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας και την αποψίλωση ή κατάργηση υπηρεσιών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, Μιχάλης Μαχαιράς, επεσήμανε πως η επίλυση αρκετών από τα προβλήματα είναι ζήτημα βούλησης και στοχευμένης δράσης. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα της ανάδειξης «των αρχαιολογικών χώρων, των χωριών και του φυσικού πλούτου του Δήμου μας» και τόνισε πως «η Δημοτική Αρχή, με την ιδιαίτερη θεσμική βαρύτητα που διαθέτει, πρέπει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των διάφορων παραγωγικών και επαγγελματικών ομάδων, με στόχο τη συνεργασία και την στήριξη των κοινών τους στόχων ».

Γραφείο Τύπου

Advertisements

Written by politesiermg

25/03/2014 στις 8:51 μμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: