Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Ανοιχτή συζήτηση – διαβούλευση για τον πρωτογενή τομέα (αγροτική παραγωγή, αλιεία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία)

leave a comment »

 

Ιεράπετρα, 28/3/2014

Στα πλαίσια της κατάρτισης του προγράμματος των Πολιτών εν Δράσει, την Τετάρτη 26/3 στην αίθουσα «Μαρία Λιουδάκη» πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ανοικτή συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα του Δήμου μας, δηλαδή για τον αγροτικό τομέα, κτηνοτροφία, αλιεία και μελισσοκομία.

Η ομάδα εργασίας για τον πρωτογενή τομέα, έχει συγκροτηθεί από το Νοέμβρη του 2013 όπως και άλλες πέντε θεματικές ομάδες. Κατέγραψε μεθοδικά τα προβλήματα και τις προτάσεις από τους ανθρώπους που τα βιώνουν αλλά και που διαθέτουν την επιστημονική γνώση, αξιοποιώντας παράλληλα και την εμπειρία των Πολιτών εν Δράσει τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μέρος αυτή της δουλειάς και τέθηκε σε διαβούλευση. Ακολούθησε πολύωρος διάλογος με παρατηρήσεις και προτάσεις από τους συμμετέχοντες, που πρόσθεσαν ζητήματα, συμπλήρωσαν και εξειδίκευσαν προτάσεις μας.

Αυτή η πρωτόγνωρη, για τα δημοτικά μας πράγματα, διαδικασία ολοκληρώνεται τμηματικά και την Τετάρτη 2/4 και ώρα 7:00μμ, στην αίθουσα Μαρία Λιουδάκη, θα θέσουμε προς συζήτηση αντίστοιχες προτάσεις μας για την κοινωνική πολιτική και τον αθλητισμό.

Σε αντίθεση με την τάση για μεγαλόσχημες και ανέξοδες εξαγγελίες, οι Πολίτες εν δράσει συνεχίζουμε να κινούμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πάντα σε ανοικτή επαφή με την κοινωνία, όπως άλλωστε κάναμε τα τελευταία χρόνια, σε κάθε σημαντική μας παρέμβαση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Γραφείο Τύπου

Advertisements

Written by politesiermg

28/03/2014 στις 7:00 μμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: