Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Δήλωση του Μιχάλη Μαχαιρά για το ψηφοδέλτιο των «Πολιτών εν δράσει» στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ

leave a comment »

DSC_0014AbcΔήλωση του Μιχάλη Μαχαιρά, υποψήφιου δημάρχου Ιεράπετρας, για την κατάθεση του ψηφοδελτίου των «Πολιτών εν δράσει» στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ:

«Ο συνδυασμός των Πολιτών εν δράσει είναι το αποτέλεσμα της συνεπούς παρέμβασης της κίνησής μας, τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στο πεδίο των κοινωνικών διεκδικήσεων και δράσεων αλληλεγγύης. Δεν είμαστε απλά ένα άθροισμα «μονάδων» που συμπράττουν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά μια ανοικτή συλλογικότητα που με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια πρωτοστατούμε στην προσπάθεια να υπερασπιστούμε την κοινωνία μας και να προχωρήσουμε με σχέδιο, γνώση και αποφασιστικότητα για το κοινό καλό.

Έχουμε ανάγκη ως κοινωνία, να ξεπεράσουμε τον ωφελιμισμό, την αδιαφάνεια, την ευνοιοκρατία, τις εξαρτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κεντρική πολιτική εξουσία και να προχωρήσουμε αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Προσωπικά, είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι επικεφαλής του συνδυασμού που συγκεντρώνει το ανθρώπινο δυναμικό που έχει ανάγκη ο τόπος μας, για μια δημοτική αρχή εξωστρεφή, διεκδικητική, αποδοτική, ανοικτή προς την κοινωνία, στην υπηρεσία των πραγματικών αναγκών.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μας, επιβεβαιώνει την ανάπτυξη ενός ισχυρού νικηφόρου κοινωνικού ρεύματος υπέρ του συνδυασμού μας. Την 18η Μαΐου, ανατρέπουμε τις συντηρητικές παλαιοκομματικές δυνάμεις και προχωράμε σε μια μεγάλη δημοκρατική αλλαγή στον τόπο μας.»

Advertisements

Written by politesiermg

29/04/2014 στις 1:06 μμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: