Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Η θέση των Πολιτών εν δράσει για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

leave a comment »

Ιεράπετρα, 24/5/2014

logo2Οι δημότες της Ιεράπετρας, εδώ και μια βδομάδα, γινόμαστε μάρτυρες μιας πραγματικά χαμηλού επιπέδου αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο προκριθέντων στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Αντιπαράθεση, που συνοδεύεται από καταγγελίες εκατέρωθεν για αθέμιτες, ανήθικες, παράνομες μεθόδους υφαρπαγής της ψήφου των πολιτών με άμεση εμπλοκή οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, που προσβάλλουν τον τόπο μας.

Σε σημερινή συνάντηση των Πολιτών εν δράσει, πιστοί στη συλλογικότητα και μετά από αίτημα υποστηρικτών του συνδυασμού μας, εξετάστηκαν παρατυπίες στα ψηφοδέλτια των δύο άλλων προκριθέντων συνδυασμών. Αποφασίσαμε συλλογικά, βάσει των στοιχείων που διαθέτουμε μέχρι ήμερα, να μην καταθέσουμε ενστάσεις, καθώς, παρά το ότι νομικά ευσταθούν, δε θεωρούμε ότι επί της ουσίας αλλοιώνουν την λαϊκή ετυμηγορία.

Αναδεικνύονται, ωστόσο, ζητήματα σοβαρής ανεπάρκειας των υποψηφίων, που δεν ήταν σε θέση να καταρτίσουν ψηφοδέλτια, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και των αναλυτικών οδηγιών που δόθηκαν σε όλους. Δημιουργούν έντονο προβληματισμό για το μέλλον, όπου ένας από τους δύο θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου μας, αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι η θέση των Πολιτών εν δράσει για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται, αποτελεί ωμή διαστρέβλωση της θέσης μας, με σκοπό την παραπλάνηση των συνδημοτών μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Aυτήν την εμπιστοσύνη και με αίσθημα ευθύνης, είμαστε αποφασισμένοι να την τιμήσουμε εργαζόμενοι σκληρά για να υπερασπιστούμε την κοινωνία μας, την προκοπή του τόπου μας και όλα όσα δικαιούμαστε.

Γραφείο Τύπου

Advertisements

Written by politesiermg

24/05/2014 στις 9:29 πμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: