Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας στηρίζει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαμαντόπουλου για την προεδρεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

leave a comment »

10365386_1388837628070485_6336468387829405446_oΑκολουθεί το ομόφωνο ψήφισμα  του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας:

«Το δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας ενημερώθηκε για την απόφαση του γιατρού μας, Ανδρέα Μαμαντόπουλου να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο κ. Μαμαντόπουλος υπήρξε για όλο το Λασίθι πιστός προστάτης της υγείας του λαού μας. Ακούραστος προσέφερε από το πόστο του διευθυντή, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όχι μόνο σαν χειρουργός αλλά καλύπτοντας και όλα τα κενά από την έλλειψη ειδικοτήτων (ενδοσκόπος, λαπαροσκόπος, γυναικολόγος, παθολογικά περιστατικά κλπ)

Πέρα όμως από τα ιατρικά του καθήκοντα, επί δεκαετίες αφιερώθηκε στον εθελοντισμό και τον ανθρωπισμό. Η κοινωνία μας και κυρίως οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας δέχθηκαν πλουσιοπάροχα την προσφορά του σε όλους τους τομείς. Επί χρόνια τον παρακολουθούμε να είναι παρών, από τις φυσικές καταστροφές μέχρι και εκστρατείες κατά διαφόρων νοσημάτων που ο ίδιος οργανώνει, όπως και στη φιλοξενία και φροντίδα ναυαγών προσφύγων που τακτικά εγκαταλείπονται στο τόπο μας. Η συμμετοχή  του σαν Ερυθροσταυρίτης  σε δύσκολες αποστολές εντός και εκτός της Ελλάδας εκπροσωπώντας τον τόπο μας έκανε την Ιεράπετρα περήφανη. Τελευταίο του έργο είναι η ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου που στον ένα χρόνο της λειτουργίας του εξυπηρετούσε πάνω από 2000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Η εκλογή του στη θέση του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα τον στερήσει από τον τόπο μας. Όμως στο πολύ δύσκολο έργο που αποφάσισε να επιτελέσει, εμείς σαν Δημοτική Αρχή, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα του εκφράζουμε την υποστήριξη μας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συμπαρασταθούμε στον αγώνα του.

Η ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τον κύριο Μαμαντόπουλο θα αποτελέσει για την Ιεράπετρα ιδιαίτερη τιμή»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – 01.10.2014

Written by politesiermg

02/10/2014 στις 6:15 μμ

Αναρτήθηκε στις Διάφορα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: