Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Παρέμβαση των Πολιτών εν δράσει για την αυθαίρετη κοπή δέντρων κατά την εκτέλεση έργων ανάπλασης κεντρικών δρόμων της Ιεράπετρας

leave a comment »

DSC01014

Ιεράπετρα, 12/1/2015

Σήμερα, Δευτέρα 12/1/2015, μετά από ενημέρωση που είχαμε για κοπή δέντρου έξω απ’το Μουσείο Ιεράπετρας, έγινε παρέμβαση επιτόπου του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πολίτες εν δράσει, κ. Μιχάλη Μαχαιρά και του μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας, κ. Πόπης Ξανθάκη, για την αποτροπή κοπής άλλων δέντρων.

Υπενθυμίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι για την κοπή δέντρων απαιτείται απόφαση της Επιτροπής Πρασίνου και στη συνέχεια απόφαση του ΔΣ Ιεράπετρας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λουτσέτη Μανώλη, λάβαμε τη δέσμευση ότι στο εξής θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Δυστυχώς, με διάφορες προφάσεις, έχει ήδη συντελεστεί σημαντική αποψίλωση πρασίνου στην πόλη της Ιεράπετρας κατά την εκτέλεση του έργου ανάπλασης και μάλιστα χωρίς να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση οι Πολίτες εν δράσει καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μην συνεχιστεί αυτή η πρακτική αλλά και για άμεση αποκατάσταση της ζημιάς που έχει ήδη γίνει.

Γραφείο Τύπου

Written by politesiermg

12/01/2015 στις 5:38 μμ

Αναρτήθηκε στις Διάφορα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: