Πολίτες εν Δράσει

για το δήμο Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Οι βασικές θέσεις των Πολιτών εν δράσει στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ Ιεράπετρας για την ΠΝΠ

leave a comment »

Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα, 28/4/2015

Οι βασικές θέσεις των Πολιτών εν δράσει, στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ Ιεράπετρα με θέμα «Λήψη απόφασης σε σχέση με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης, που αφορά στη μεταφορά των ταμειακών μας διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδας.»:

1. Μας βρίσκει αντίθετους η διαδικασία της έκδοσης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ακολουθήθηκε. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να προχωρήσει εγκαίρως σε πλατιά ενημέρωση και διάλογο πριν φέρει τη νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

2. Οι πιέσεις που ασκούνται από ΕΕ – ΔΝΤ και το ντόπιο πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο για την συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής είναι τεράστιες. Σε αυτήν την προσπάθειά εντάσσεται και το φαινόμενο, παράγοντες της αυτοδιοίκησης που σίγησαν εκκωφαντικά όλα αυτά τα χρόνια για τον οικονομικό στραγγαλισμό και τη θεσμική χειραγώγηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σήμερα να προσπαθούν εναγωνίως να υποδυθούν το ρόλο του αντάρτη.

3. Πιστεύουμε η κυβέρνηση πρέπει ανυποχώρητα να διεκδικήσει τη διαγραφή του άδικου, επονείδιστου και μη βιώσιμου χρέους για την εξυπηρέτηση του οποίου, πέρα από την κοινωνική καταστροφή που έχει ήδη συντελεστεί, υποθηκεύεται το μέλλον των επόμενων γενεών. Σε αυτή την κατεύθυνση η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίξει με κάθε τρόπο.

Advertisements

Written by politesiermg

28/04/2015 στις 3:29 μμ

Αναρτήθηκε στις Διάφορα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: